Rusai su minosvaidžiais apšaudė Ukrainos monstrą „Novator“ iš švediško ARMOX plieno – skelbiami vaizdai, kuo baigėsi (Video)  (1)

Vykdydami misiją Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kariai buvo apšaudomi iš minosvaidžių. Šarvuotas automobilis „Novator“ išgelbėjo kovotojų gyvybes, nors ir buvo apgadintas. Apie tai pranešė amerikietis savanoris Jamesas Vasquezas, kovojantis už Ukrainą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įgulai pavyko išgyventi, nors po apšaudymo „Novator“ neužsivedė. Po atakos buvo pramušti automobilio ratai, greičiausiai apgadinti ir „Novatoriaus“ tiltai. Automobilio gale buvo sukrauti granatsvaidžiai, bet, visa laimė, jie nedetonavo.

DĖMESIO! Video necenzūrinė leksika.

Kariškiai teigia, kad vaizdo įrašas buvo nufilmuotas sekmadienį, kovo 5 d.

Šarvuotas automobilis „Novator“ yra Ukrainos šarvuotų transporto priemonių kompanijos kūrinys, paremtas sustiprinta „Ford F-550“ važiuokle. Mašina pagaminta iš švediško ARMOX plieno ir atitinka PZSA-4 šarvų klasę. Taip pat, esant avarinėms situacijoms, šarvuočio salone ir variklio skyriuje įrengta gaisro gesinimo sistema.

 

Kelios transporto priemonių partijos buvo perduotos Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms prieš visapusišką Rusijos Federacijos invaziją į Ukrainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: