„Viskas užminuota šunų š@#$%“ – įsiutęs Prigožinas sumaišė Rusijos valdžią su žemėmis  ()

Prigožinas palygino Sankt Peterburgą su Bachmutu, bet pirmasis yra „užminuotas š@#$%“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ savininkas Jevgenijus Prigožinas, šiuo metu esantis Bachmute, palygino šį miestą su Sankt Peterburgu. Palyginimas gana keistas, nes neaišku, kuo šie miestai gali būti panašūs vienas į kitą. Tačiau Prigožinas turi savo iškreiptą logiką.

Taip Prigožinas atsakė savo prenumeratoriams savo „Telegram“ kanale. Kažkodėl vietiniai gyventojai jam skundžiasi, kad gubernatorius Beglovas niekaip negali pašalinti sniego sangrūdų nuo gatvių. Štai kodėl Rusijos „kultūros sostinė“ yra purvina ir pelkėta, o miesto meras dėl viešųjų ryšių leidžia laiką okupuotame Mariupolyje.

„Mariupolis Mariupolis, bet Mariupolyje jo niekas nematė. Kalba eina ne apie sniego pusnis, o apie „beglovščiną“. „Beglovščina“ yra naujas reiškinys mūsų gyvenime. Beglovui patinka engti miestą, jam patinka, kad jis nyksta, jam patinka, kad jis nuo pradžios iki galo sujauktas, kad jis nevalomas, netvarkomas, neremontuojamas. Jam patinka, kad visur virsta garai ir liejasi š@#$%“, - sakė jis.

Todėl, pasak jo, prie Bachmuto atvykę okupantai jaučiasi kaip namie. Nes ten viskas užminuota. Ir jei Bachmute yra tikrų minų, tai Sankt Peterburge yra minos iš šunų ekskrementų.

 

„Sankt Peterburgo miestas iš tiesų panašus į Bachmutą. Ir neįmanoma žengti nė žingsnio neįsitempus ir negalvojant, kaip ant kažko neužlipti. Visur aplinkui taip pat užminuota. Tik užminuota šunų išmatomis. Bachmute tai Armagedonas, o Sankt Peterburge – „Beglogendonas“, arba, kaip sakiau, „beglovščina“, - Prigožinas apibendrino savo samprotavimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(41)
(6)
(35)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: