„Bachmuto tragedija bus įtraukta į vadovėlius, pasaulis išprotės“. Nevzorovas buvo šokiruotas, ką pamatė internete  ()

Bachmuto apylinkės yra nusėtos Rusijos karių ir samdinių kūnais.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-13 „Bachmuto tragedija bus įtraukta į vadovėlius, pasaulis išprotės“. Nevzorovas buvo šokiruotas, ką pamatė internete  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl beprasmiško Bachmuto puolimo Rusija patiria milžiniškų nuostolių. Neseniai Ukrainos ginkluotosios pajėgos paskelbė to įrodymą – nedidelio lauko nuotrauką, išmargintą įsibrovėlių kūnais. Nuotrauka sukrėtė rusų publicistą Aleksandrą Nevzorovą, apie tai jis parašė savo „Telegram“ kanale.

Jis teigia, kad pasibaigus kovai dėl Bachmuto pasaulis „išprotės“, kai paaiškės galutinis Rusijos nuostolių skaičius. Jau dabar aišku, kad jis milžiniškas.

„Nė viena armija pasaulyje niekada nebuvo taip iššvaistyta, o provincijos miestelio puolimas nebuvo toks brangus. Juolab, kad puolimas yra visiškai beprasmis. Bachmuto tragedija visuose vadovėliuose bus minima kaip kvailumo ir rusų negailestingumas savo kariams pavyzdys“, – teigė Nevzorovas. Jo nuomone, rusai čia prarado apie 60 tūkstančių karių ir samdinių.

 

„Čia susimaišę mobikai ir nuteistieji. Ir tai tik mažytis Bachmuto lavoninio kraštovaizdžio fragmentas“, – teigė Rusijos publicistas.

(186)
(1)
(185)

Komentarai ()

Susijusios žymos: