„Z-propaganda“ pirmą kartą pripažino, kas iš tikrųjų bombarduoja Donecką: „Bomba yra mūsų“ (Foto, Video)  ()

Rusai bombarduoja Donecką. Tą pripažino Rusijos propagandinė žiniasklaida.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-13 „Z-propaganda“ pirmą kartą pripažino, kas iš tikrųjų bombarduoja Donecką: „Bomba yra mūsų“ (Foto, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Okupuotame Donecke gyvenamojo namo kieme rasta nesprogusi bomba FAB-500. Rusai bandė nutylėti informaciją, tačiau dėl internete kilusio ažiotažo teko pripažinti, kad miestą bombardavo būtent rusai.

Pasak vieno iš „Z-propagandos“ kanalų, sviedinys tariamai nukrito „dėl techninio rusų bombonešio gedimo“. Tačiau propagandistai nusprendė užmaskuoti rusų nesėkmę ir pavadino tai pergale. Jie rašo:

„Tai tikrai labai svarbi žinia, kurios mes asmeniškai laukėme labai ilgai. Pigių didelio tikslumo bombų naudojimo poveikis jau apčiuopiamas Avdijivkos kryptimi, kur jos naudojamos“.

 

Tačiau sprendžiant iš to, kad šios bombos krenta ant Donecko, Rusijos aviacija rankiniu būdu pagamintus „didelio tikslumo“ sviedinius gali numesti tik į okupuotą teritoriją.

Patys propagandistai pripažįsta, kad pastaruoju metu jų aviacijos aktyvumas virš Donecko smarkiai išaugo. Taigi, civiliai turėtų būti itin atsargūs.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()