Garsiausia Rusijos propagandistė „skelbia“ Trečiojo pasaulinio karo pradžią (Video)  ()

Rusijos propagandistė mano, kad konfrontacija tęsis tol, kol Vakarai sunaikins Rusiją. Aišku, į karą Ukrainoje, pasak jos, įsitrauks NATO pajėgos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandinio televizijos kanalo RT vyriausioji redaktorė Margarita Simonian teigia, kad Trečiasis pasaulinis karas jau prasidėjo, nes Vakarų šalys neva nori sunaikinti Rusijos Federaciją.

Žurnalistės teigimu, dabar nerimauti reikia tik dėl to, kur pasisuks Trečiasis pasaulinis karas, nes, anot jos, jis jau prasidėjo ir pabaigos nematyti.

„Aišku, kad jie nesustos. Kitą kartą dronas bus mūsų vandenyse. Turime tam pasiruošti: bus Ukrainos povandeniniai laivai, orlaiviai, viskas, kas įmanoma, išskyrus branduolinį ginklą. Bus kariai: Ukrainiečių baigiasi. Iš pradžių bus samdiniai, o paskui - reguliarioji kariuomenė“, – sako Margarita Simonian, turėdama omenyje Juodojoje jūroje numuštą amerikietišką droną MQ-9 „Reaper“.

 

Rusijos propagandistė yra įsitikinusi, kad Vakarai nesustos tol, kol visiškai nesunaikins Rusijos Federacijos ir vienintelis dalykas, galintis užbaigti šią konfrontaciją, yra „neišvengiama grėsmė jų pačių gyvybei“.

(26)
(80)
(-54)

Komentarai ()

Susijusios žymos: