„Tai labai didelė problema“. Rusų generolas paskelbė pavojingiausią ginklą, kurį turi Ukraina (Video)  ()

Rusijos propaganda nebeprisimena, kaip žadėjo Kijevą užimti per tris dienas. Propagandinėse pokalbių laidose Rusijoje šiandien tvyro įtempta ir nervinga atmosfera. Jose jau pradedama kalbėti apie būsimą pralaimėjimą kare ir ieško kaltųjų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Į pensiją išėjusio Rusijos Išorinės žvalgybos tarnybos generolo leitenanto Leonido Rešetnikovo pasirodymas Rusijos federalinio televizijos kanalo pokalbių laidoje „60 minučių“ buvo iškalbingas. Ištrauką galima rasti „Telegram“ kanale „Ukraina 365“.

Rusų generolas skundėsi, kad Rusijos kariuomenėje po metus trukusio karo vis dar labai trūksta bepiločių orlaivių, kurie atlieka svarbų vaidmenį mūšio lauke.

„Mes dar neišsprendėme bepiločių lėktuvų, mūsų bepiločių orlaivių, problemos. Turime nepamiršti, kad esant visai įtampai, galimai Ukrainos kontratakai, mūsų kariai... dar nėra pakankamai apginkluoti tiek bepiločiais orlaiviais, tiek ir antidroniniais ginklais. Praėjo metai, o šis trūkumas nepašalintas... Deja, Ukrainos ginkluotosios pajėgos su šiais ginklais turi pranašumą. O mūsų vaikinai daugiausia nuostolių patiria dėl dronų, kaip puolamųjų ginklų, naudojimo. Tai didelė problema“, - skundėsi rusų „ekspertas“.

 

Į jo žodžius atvirai sureagavo Jevgenijus Popovas, kuris taip pat yra Rusijos Valstybės Dūmos narys. Jis iš tiesų apkaltino karinę vadovybę, kad ši nesugeba aprūpinti karių bepiločiais lėktuvais.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(5)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: