„Neapykanta Putinui muša stogą. Ruoškitės blogiausiam“. Perspėja apie sprogimą Rusijoje  (1)

Rusijoje daugėja nesistemingo ir chaotiško vidaus teroro: už antikarinius ar antiputiniškus įrašus socialiniuose tinkluose Rusijos piliečiams skiriamos griežtos bausmės, daugėja demaskavimų. Tai rodo, kad Kremlius praranda režimo kontrolę.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos istorikas ir politikas Dmitrijus Černyševskis savo „YouTube“ kanale paaiškino, kas vyksta.

„Rusija sparčiai smunka į teroro sūkurį – politiką, sukurtą įkvėpti terorą. Taip galima apibūdinti atsitiktines, chaotiškas ir visiškai nenuspėjamas represijas, kurios stiprėja su kiekviena diena... Šis represijų krateris nėra sankcionuotas valdžios, ne. Kol kas nėra tokio represijų plano kaip 30-aisiais. Bet tai yra valdžios politikos pasekmė, jie nori įbauginti gyventojus“, - sakė Černyševskis.

Tuo pat metu, pasak jo, Rusijos „elito“ viduje vyksta įdomūs procesai. Ten auga baimė ir nervingumas. To priežastis – artėjantis karinis pralaimėjimas Ukrainoje ir šaliai gresianti ekonominė katastrofa.

„Neapykanta V. Putinui muša stogą. Tai jaučia ir pats Putinas, izoliuojantis save net nuo artimiausių žmonių. Bet izoliuotas tironas yra pažeidžiamas, jis nebekontroliuoja situacijos... Lieka vienas žingsnis iki to, kad elitas subręs sąmokslams, bijodamas dėl savo gyvybės, turto, vaikų... Ir net visiškai nereikšmingi žmogeliai gali to griebtis...“, - sakė istorikas.

 

Dabartinių įvykių pasekmė gali būti Rusijos nuslydimas į visišką chaosą, kai grupuotės pradės kovoti tarpusavyje, šalis subyrės į gabalus.

„Ruoškitės blogiausiam“, - perspėjo rusų istorikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(174)
(3)
(171)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: