[ŽT] Peskovas netikėtai paskelbė, kas sužlugdė Kinijos taikos planą  ()

Kremlius staiga ėmė abejoti Kinijos „taikos plano“ įgyvendinimu, dėl visko kaltindamas kai kuriuos „vadus“, kurie neleidžia Ukrainai sudaryti taikos sutarties.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos pusė sukritikavo vadinamąjį Kinijos „taikos planą“, sugalvodama dar vieną patogią priežastį nepritarti net šiam variantui, rašo „Korespondent“.

Kelerius metus neteisėtai šias pareigas ėjęs Rusijos diktatorius-prezidentas Vladimiras Putinas per savo sekretorių spaudai Dmitrijų Peskovą pareiškė, jog Kinijos plane yra nemažai nuostatų, kurios šiuo metu neįgyvendinamos.

Tuo pat metu Kremlius, kaip ir tikėtasi, pagal nusistovėjusią tradiciją apkaltino Ukrainą ir Vakarų šalis.

„Kinijos taikos planas buvo sustabdytas. Yra tam tikros nuostatos, kurios šiuo metu neįgyvendinamos dėl Ukrainos pusės negalėjimo nepaklusti savo kuratoriams, vadams“, – sakė V. Putino atstovas.

Jis pridūrė, kad šie „vadai“ nesėdi Kyjive ir reikalauja kad Ukraina tęstų karą. Tiesa, V. Putino spaudos tarnyba pamiršo paminėti, jog šio karo iniciatorė vis dėlto buvo Rusijos Federacija, kuri vienašališkai pažeidė net jai naudingus Minsko susitarimus ir karo veiksmus pradėjo oficialiai nepaskelbusi karo.

 

Kalbant apie Ukrainą, net ir be jokių „vadų“ ji neketina atiduoti savo teritorijų ir nutrauks karo veiksmus tik tada, kai Rusijos įsibrovėliai paliks jos suverenią teritoriją, ir tai yra visų tarptautinių įstatymų normų rėmuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(35)
(27)
(8)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()