„Kad ir koks tu bebūtum, ryžas žioply, bet viskam yra riba, tiesa?!“ Trumpas nokautavo rusus  ()

Rusijos opozicijos aktyvistas Glebas Pjanychas pasipiktino naujausiais Donaldo Trumpo pasisakymais, kuriuose, be kita ko, paminėtas „Trečiojo pasaulinio karo paskelbimas“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-12 „Kad ir koks tu bebūtum, ryžas žioply, bet viskam yra riba, tiesa?!“ Trumpas nokautavo rusus  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Anądien buvęs JAV prezidentas Donaldas Trumpas savo „Truth Social“ socialiniame tinkle parašė „Trečiasis pasaulinis karas“, nepalikdamas išsamesnio komentaro. Rusijos opozicijos žurnalistas Glebas Pjanychas emocingai reagavo į mįslingą įrašą interviu su Jevgenija Kutnova, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Factory Novin“.

„Ką gi, Trumpas dirba pačiai banditiškiausiai elektorato daliai. Stebiuosi, kad tiek daug žmonių už jį balsuoja. Atvirai kalbant, būdamas prezidentu jis padarė daug gerų dalykų Amerikai. Bet, matote, tai, kaip jis meluoja apie Ukrainą, tiesiog peržengia visas įmanomas ribas. Asmeniškai man Trumpas nustojo egzistuoti po to, kai pradėjo kalbėti tokius dalykus“, - sakė opozicionierius.

 

Po to Glebas Pjanychas nusprendė asmeniškai kreiptis į Donaldą Trumpą, apeliuodamas į buvusio JAV prezidento sąžinės likučius: „Trumpai, tu ką, tikrai nematei, kaip naikinami Ukrainos miestai? Tu ką, tikrai nematei be priežasties žudomų žmonių? Tu ką, tikrai nesupranti, kad Europoje jau daugiau nei metus vyksta karas? Ei, Trumpai, kad ir koks tu būtum, ryžas žioply, viskam yra riba, tiesa?“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(290)
(11)
(279)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: