Nutekėjo galinga žinia iš Ukrainos žvalgybos: „Jie žino, kas tai padarė, kokioje srityje ir kas buvo tiesioginis vykdytojas“  ()

Ukrainos žvalgybos agentūros jau „maždaug žino“, kas įvykdė šiurpią Ukrainos kario egzekuciją. Taip pat kur ir kada tai įvyko.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-14 Nutekėjo galinga žinia iš Ukrainos žvalgybos: „Jie žino, kas tai padarė, kokioje srityje ir kas buvo tiesioginis vykdytojas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos žmogaus teisių ombudsmenas Dmitrijus Lubinecas žurnalistams sakė, kad Ukrainos žvalgyba Ukrainos kario egzekucijos vaizdo įraše galimai atpažino karo nusikaltėlius. Žvalgyba taip pat numano, kur tai įvyko.

„Vakar kalbėjausi su mūsų žvalgybos agentūromis. Remiantis jų prielaidomis, jie maždaug žino, kas tai padarė, kokioje srityje ir kas buvo tiesiogiai su tuo susiję, įskaitant ir tiesioginį vykdytoją“, - sakė Lubinecas.

Lubinecas neatsakė į žurnalisto klausimą, ar tai padarė „Wagner“ samdiniai. Jis paaiškino, kad tai - detalės, kurių platinti jis neturi įgaliojimų. „Tai yra detalės, kurių negaliu viešai platinti. Tačiau galiu pasakyti, kad, mano nuomone, mūsų žvalgyba dirba efektyviai“, - pridūrė jis.

(44)
(1)
(43)

Komentarai ()

Susijusios žymos: