Visiškai slapta informacija: „Rusijos specnazas prarado 90–95 proc. kovotojų“  ()

Šis anksčiau neskelbtas atradimas buvo nutekintas per žinučių platformą „Discord“ kartu su kita slapta medžiaga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Paprastai specialiosioms pajėgoms skiriamos slaptos ir rizikingos misijos. Tačiau nuo visiškos invazijos pradžios Rusijos karinė vadovybė nukrypo nuo normos ir įsakė elitinėms pajėgoms įsitraukti į tiesioginę kovą. Rusijos vadai specializuotus padalinius naudojo kaip fronto pėstininkų formuočių dalis.

Natūralus rezultatas buvo didžiuliai nuostoliai. „Apytikriais skaičiavimais, 22-oji atskiroji brigada ir dar dvi specialiųjų pajėgų brigados sumažėjo 90-95 proc.“, - rašo „The Washington Post“.

Rusijos vadai nuo invazijos pradžios iki praėjusio rudens, sunaikinę labiausiai apmokytus kovotojus, prarado vertingus įgūdžius, kuriuos šie kariai turėjo, įskaitant žvalgybinės informacijos rinkimo ir žvalgybos įgūdžius, rašo laikraštis.

 

Pažymima, kad specnazo kariams reikia mažiausiai ketverių metų specialaus parengimo, todėl Maskvai gali prireikti viso dešimtmečio, kad atkurtų prarastus dalinius. Tai katastrofa greito reagavimo misijoms. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(77)
(1)
(76)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()