„Laukiame, kol velnias numirs ir baigsis šitas šūdas“. Nutekėjo slaptas pokalbis, ką Gerasimovas pasakė Patruševui  ()

Šaltinis teigia, kad V. Putino sveikata blogėja.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 13 d. Putinas, padaręs tyrimus ryte, didžiąją dienos dalį ilsėjosi. Gydytojų paklaustas apie sveikatos būklę, jis du kartus atsakė „normaliai“. Rusijos prezidentui buvo parengtas naujas gydymo algoritmas, kuris bus pradėtas taikyti šeštadienį, nes du šių metų terapijos kursai laukto efekto nedavė, V. Putino sveikata ir toliau prastėja.

Apie tai praneša „Telegram“ kanalas „General SVR“, kuriam esą vadovauja buvęs Rusijos generolas, disponuojantis slapta Kremliaus informacija.

Šaltinio teigimu, per susitikimą su Rusijos Federacijos karine vadovybe, išgirdęs, kad Bachmutas dar nepaimtas, V. Putinas nustatė naują šio miesto užėmimo terminą – iki balandžio pabaigos. Ir jei taip neatsitiks, jis tikrai imsis personalo pokyčių. Tačiau į tokius diktatoriaus grasinimus jau seniai niekas nereaguoja.

 

Be to, Rusijos kariuomenės Ukrainoje vadas Valerijus Gerasimovas, kaip paaiškėjo, puikiai sutaria su Nikolajumi Patruševu. Ir kai asmeninio pokalbio metu jo paklausė, ko jis tikisi, atsižvelgiant į dabartinę situaciją fronte, jis aiškiai atsakė: „Laukiame, kol velnias numirs ir baigsis šitas šūdas“.

„Bet kiti, matyt, laukti neketina“, – paslaptingai baigiasi įrašas „Telegram“ kanale „General SVR“.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(5)
(85)

Komentarai ()

Susijusios žymos: