„Jis visiškas bailys, niekšas, pliurpa ir nenaudingas padaras!“ Prigožinas atskleidė, kokį pasiūlymą pateikė Girkinui ir kaip jis reagavo (Video)  ()

„Juodasis klounas išsigando“ – Girkinas vėl susigrūmė su Prigožinu ir išdavė paslaptį apie nuteistųjų verbavimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

FSB diversantas Igoris Girkinas (Strelkovas) ir „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas patyrė naują žodinį susirėmimą. Jie apsikeitė įžeidimais, sklindant gandams, kad Girkinui Rusijos Federacijoje gresia baudžiamoji byla.

Konflikto paaštrėjimą išprovokavo Prigožinas. Jis patikino, kad „Wagner“ neužverbuotų Girkino, jei šis atsidurtų kalėjime.

„Jo šansai patekti į „Wagner“ yra nuliniai... Pasiūliau Girkinui eiti į „Wagner“, bet jis atsisakė, parodydamas, kad yra visiškas bailys. Mes neimame bailių. Antra, dabar mes neimame kalinių iš zonų. Trečia, mes įsižeidusių nepriimame. Yra trys priežastys, dėl kurių Girkino nepaimsime. Dabar mano asmeninė nuomonė: jis visiškas bailys, niekšas, pliurpa ir nenaudingas padaras“, – sakė „Wagner“ lyderis.

Girkino atsakymo nereikėjo ilgai laukti. FSB diversantas taip pat ėmė įžeidinėti Prigožiną. Ir, sprendžiant iš daugybės gramatinių klaidų, atsakymą parašė paskubomis ir su dideliu susijaudinimu.

Girkinas padarė svarbų pareiškimą. Jis tikina, kad nuteistieji Rusijos kalėjimuose verbuojami ne į „Wagner“, o į odiozinę Somalio grupuotę, kuri nuo 2014 metų dalyvauja kare prieš Ukrainą, tai yra, šių rusų kalinių, kovojančių prieš Ukrainą, statusas yra didelis klausimas.

 

„Dabar, kiek žinau, nusikaltėliai, kuriuos verbuoja Juodasis klounas, yra siunčiami į Somalio batalioną, tad aš net teoriškai nepatekčiau į „Wagner“. Apskritai aš džiaugiuosi, kad Juodasis Klounas taip pamišęs dėl manęs. Jis neatleidžia žmonėms, kurie išjuokia jo cirko programą“, – rašė Girkinas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(46)
(2)
(44)

Komentarai ()

Susijusios žymos: