„Lenkija tikrai išnyks!“ – Kremlius tiesiog įsiuto, ką paskelbė ministras pirmininkas Morawieckis  (3)

Rusijos politikas agresyviai pasisakė prieš Lenkijos ministrą pirmininką už ankstesnius žodžius apie Rusijos nesėkmę potencialiame konflikte su NATO.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Saugumo Tarybos pirmininko pavaduotojas ir buvęs Rusijos prezidentas Dmitrijus Medvedevas penktadienį, balandžio 14 d., pagrasino Lenkijos ministrui pirmininkui Mateuszui Morawieckiui ir pareiškė, kad „ši šalis išnyks“. Apie tai jis parašė savo „Twitter“.

Medvedevo pareiškimas buvo atsakas į prieš kelias valandas Lenkijos ministro pirmininko interviu NBC išsakytą pareiškimą, kad, pasak aukšto rango Lenkijos pareigūnų, „išpuoliai Rusijos teritorijoje yra gana teisėti Ukrainai“ ir kad „Rusija negali bijoti karo su NATO, nes ji aiškiai pralaimės“.

 

„Kažkoks kvailys, vardu Mateuszas Morawieckis, sakė, kad Ukraina turi teisę smogti Rusijai ir kad jis nesijaudina dėl NATO karo prieš Rusiją, nes pastaroji greitai jį pralaimės“, – rašo D. Medvedevas.

 

Jo nuomone, NATO forposto vaidmuo Europoje privers Lenkiją išnykti.

„Nežinau, kas laimi ar pralaimi tokiame kare, bet atsižvelgiant į Lenkijos, kaip NATO forposto Europoje, vaidmenį, ši šalis tikrai išnyks kartu su savo kvailu ministru pirmininku“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(55)
(-51)

Komentarai (3)