„Jie niekur neišleidžia“. „LLR“ lyderis skundėsi, kad savaitę praleido karantine, kad susitiktų su Putinu (Video)  ()

„Luhansko Liaudies Respublikos“ lyderis Leonidas Pasečnikas gruodį gavo apdovanojimą iš Putino rankų. Tiesa, pasiruošimas susitikimui su Rusijos prezidentu nebuvo lengvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos specialiosios tarnybos perėmė Pasečniko ir jo padėjėjo Aleksandro Soroko pokalbį telefonu. Jame Pasečnikas skundžiasi, kad prieš jam 2022 m. gruodžio 20 dieną Kremliuje gaunant Rusijos ordiną „Už nuopelnus Tėvynei“, jis turėjo pasėdėti karantine.

Aš esu Maskvoje, guliu čia, viešbutyje. Mane paguldė į karantiną. Turiu savaitę karantino, gulėsiu čia. Nes 20 dieną būsiu apdovanotas Kremliuje, susitiksiu su pirmuoju šalies žmogumi“, – sako „LLR“ vadovas.

Anot jo, jam buvo draudžiama net išeiti į koridorių, maistas atnešamas į kambarį. „Iki 19 dienos sėdėsiu kambaryje neišeidamas. Mane čia uždarė. Dviejų kambarių apartamentai. Sėdžiu jau antra diena, skauda visus šonus, subinę skauda, užkniso gulėti. Niekur neleidžia, neleidžia vaikščioti. Maistas atvežamas į kambarį“, – skundėsi Pasečnikas.

 

Panašu, kad Pasečnikas į Maskvą atvyko spręsti vidinių „LLR“ problemų. Jis skundėsi vadinamuoju „LLR vidaus reikalų ministru“ Igoriu Kornetu.

„Dėl Korneto šiandien buvau informuotas, kad jis buvo iškviestas į susitikimą. Atrodo, kad klausimai ten buvo išspręsti teigiamai <...> Aš tikrai kelsiu šį klausimą su pirmuoju šalies žmogumi, kad jo, bl$#, nebūtų – sakė „LLR“ vadovas.

(12)
(1)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: