„Idiotai, jūs neįsivaizduojate, kas dabar bus“. Ne juokais išsigandęs Murzas perspėja, kas tuoj įvyks Ukrainoje  ()

Prieš didelį Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimą kovotojas Andrejus Morozovas prabilo apie „nuosprendį“ Rusijos kariuomenei.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės laukia labai sunkus įvykis, susijęs su artėjančiu Ukrainos gynybos pajėgų kontrpuolimu. Pranešimą šiuo klausimu paskelbė žinomas Rusijos okupantas Andrejus Morozovas, pravarde Murz, pranešė Dialog.UA.

Murzą supykdė kai kurių Z-propagandistų bandymai pasityčioti iš būsimos Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacijos. Jis patikino, kad Rusijos kariuomenei tikrai nebus juokinga, kai į priekį žygiuos Ukrainos kariai.

„Na, apie kontrpuolimą, iš kurio jau pradėjo juoktis kai kurie idiotai, kurie kvailai neįsivaizduoja, kas dabar bus. Na taip, gal ne 50-60, o 30-40 tūkstančių šviežių Ukrainos karių su artilerija ir šarvuočiais, bus mesti į gerai paruoštą puolimą“, - rašė kovotojas.

Apskritai Murzas labai pesimistiškai vertina Rusijos kariuomenės ateitį. Jis apkaltino Rusijos ginkluotąsias pajėgas, kad jos nėra apmokytos.

 

„Viskas, kas vyko fronte per pirmuosius šešis didžiojo karo mėnesius, iki Iziumo, yra diagnozė. Viskas, kas įvyko fronte per antrąjį pusmetį, yra nuosprendis. Kai kam tai atrodys niūru ir neša pralaimėjimo nuotaikas. Ką gi, ups“, - pareiškė kovotojas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(169)
(4)
(165)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: