„Jo likimas nepavydėtinas“. Feiginas skelbia, kas laukia Prigožino (Video)  ()

Feiginas mano, kad už karo nusikaltimus Kremlius bandys atsakomybę suversti „Wagner“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliaus milijardieriaus, „Wagner“ lyderio Jevgenijaus Prigožino, ateitis niūri. Tikimybė išgyventi po dalyvavimo kare itin maža.

Tokią nuomonę išsakė rusų tinklaraštininkas, teisininkas Markas Feiginas interviu Ukrainos žurnalistui Dmytro Gordonui.

„Jis per gerklę lenda. Jis ne aparato darbuotojas, bando žaisti per viešumą. Kai kur pavyksta, kai kur ne. Šiaip manau, kad jo likimas nepavydėtinas: arba vienų, arba kitų bus pašalintas. Norinčių daugybė. Apie Ukrainą net nekalbu, ten viskas aišku. Net ir Rusijoje“, – kalbėjo Feiginas.

Jis mano, kad už karo nusikaltimus Kremlius bandys atsakomybę suversti „Wagner“. O grupuotės lyderis bus iš anksto nušalintas, kad tarptautiniame teisme nepasakytų tiesos.

„Ir tai ne mes. Na, jis toks buvo, viskas, jo nebėra, iki pasimatymo“. Nepavydėtinas likimas. Bet kaip ryškiai jis stengiasi išgyventi savo dienas. Nieko nepasakysi, moka gražiai įeiti ir išeiti“, – pareiškė Feiginas.

 

Ekspertai neturi vieningos nuomonės apie Prigožino likimą. Kai kas mano, kad jis, pašalinęs diktatorių Vladimirą Putiną, gali perimti valdžią šalyje. Kita dalis įsitikinusi, kad „Wagner“ vadovas perversmui neturi reikiamų jėgų ir paramos.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(114)
(0)
(114)

Komentarai ()

Susijusios žymos: