„Net dalių neįmanoma surinkti“. Žuvo visas rusų Ka-52 ekipažas - kas nutiko (Foto)  (2)

Sudužo Rusijos sraigtasparnis Ka-52.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Balandžio 20 d. okupuotoje Kyrylivkoje, Zaporižios srityje, sudužo Rusijos sraigtasparnis Ka-52, vienas pilotas buvo likviduotas, tai patvirtina Melitopolio meras Ivanas Fiodorovas, su nuoroda į „Telegram“ kanalą  „RIA Melitopol“.

Paplūdimiai čia tokie patrauklūs, kad net „rašisto“ sraigtasparnis neatsilaikė –  nusileido taip stipriai, kad net dalių neįmanoma surinkti. O ir pilotas, tiesiogine to žodžio prasme, pametė galvą nuo Azovo pakrantės grožio. Mums patinka šis atostogų sezonas. Padarykite tai dar kartą“, – rašė Fiodorovas.

„Telegram“ kanalas  „RIA Melitopol“ pranešė, kad priešo piloto kūnas buvo rastas centriniame Kyrylivkos paplūdimyje.

Pasak liudininkų, du sraigtasparniai suko ratus virš jūros, poilsio centro „Zolotoj bereg“ teritorijoje. Dėl ūkanoto oro vienas iš pilotų nesuvaldė Ka-52 ir susinaikino.

 

Antrasis sraigtasparnis dar suko ratus virš „brolio“, o paskui nuskrido Krymo kryptimi. Tai patvirtina rašisto žinutė „Telegram“ „Fighterbomber“ kanale. Ten buvo  paskelbtas įrašas su nespalvota Ka-52 nuotrauka ir su tokiais atvejais tradiciniu parašu: „Amžino skrydžio, broliai“. Iš to galima spėti, kad iš karto žuvo ne vienas, o abu pilotai.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(157)
(5)
(152)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: