„Lyg susprogdintas amunicijos sandėlis su 20 tonų, ne mažiau. Blyksnis buvo labai stiprus“. Karininkas tikras 100%, kas sprogo virš Kyjivo (Video)  ()

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas Ivanas Jakubecas išsakė savo versiją apie tai, kas vyko naktį, kai virš Kyjivo buvo pastebėtas keistas šviečiantis objektas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-04-21 „Lyg susprogdintas amunicijos sandėlis su 20 tonų, ne mažiau. Blyksnis buvo labai stiprus“. Karininkas tikras 100%, kas sprogo virš Kyjivo (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

I. Jakubecas sakė, kad slepiasi už „blyksnio“ virš Kijevo: „Atrodė, lyg būtų susprogdintas amunicijos sandėlis. Jokios oro gynybos sistemos negali sukelti tokių sprogimų“. Jis daro išvadą, kad tai neturi nieko bendra su karinėmis operacijomis.

Buvęs Ukrainos orlaivių pajėgų vadas mano, kad neįprasto reiškinio virš Kyjivo priežastis gali būti tik viena – meteorito kritimas. I. Jakubeco nuomonę apie virš Kijevo matytą „NSO“ galima rasti „YouTube“ kanale.

Kariuomenės studijų, pertvarkymo ir nusiginklavimo centro ekspertas išsakė savo mintis apie incidentą: „Kai pamačiau pirmąsias šio blyksnio nuotraukas, nors jos ir buvo nekokybiškos, vis tiek supratau, kad danguje nesusprogo amunicijos sandėlis. Buvo labai stiprus švytėjimas“.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų pulkininkas pateikė pasiūlymą tema, kas galėjo degti danguje virš sostinės, ir pasiūlė: „Kaip kariškis iš karto supratau, kad tai ne oro gynybos sistemų pasireiškimas, ne agresoriaus veiksmai. Vėliau tapo žinoma, jog tai buvo meteoritas“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(29)
(2)
(27)

Komentarai ()

Susijusios žymos: