Rusijoje prasideda panika: propaganda skelbia, kad juos medžioja „Ukrainos Mossad“  ()

„Tai tiesa. Niekas nieko nepamirš. Anksčiau ar vėliau teks atsakyti.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Aktyviai Kremlių kare palaikęs ir raketų smūgiais prieš civilius Ukrainos gyventojus besidžiaugiantis rusų propagandistas Antonas Krasovskis teigė, kad bijo dėl savo gyvybės, nes jį visur persekiojo žmogžudystės ir teroristinių išpuolių baimė.

Apie tai jis kalbėjo savo „Telegram“ kanale, prisipažindamas, kad patiria rimtus nerimo priepuolius. Grįžęs iš darbo namo, jis instinktyviai ieško sprogstamųjų elementų savo laiptinėje, maniakiškai tyrinėja sudaužytus butelius, etiketes ir išmėtytus popierius. Be to, jis teigė, kad ko gero niekada nebesijaus saugus.

„Nežinau, ar kada nors galėsiu ramiai žiūrėti sau po kojomis“, – rašo jis.

Įtakingo Rusijos „karo korespondento“ Vladleno Tatarskio nužudymas Sankt Peterburge stipriai paveikė likusius Rusijos propagandistu. Dabar nė vienas iš jų nesijaučia saugus. Tuo pat metu socialiniuose tinkluose vis dažniau kalbama apie „Ukrainos Mossad“ darbą ir GUR vadovo Budanovo užuominas apie jo aktyvią veiklą.

 

Į tai dėmesį atkreipė ukrainiečių žurnalistas ir tinklaraštininkas Denisas Kazanskis, kurio teigimu, rusai jau supranta, kad, anksčiau ar vėliau, jiems teks atsakyti už savo karo nusikaltimus ir paramą Kremliui.

„Tai tiesa. Niekas nieko nepamirš. Anksčiau ar vėliau teks atsakyti“, – sakė Ukrainos žurnalistas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(323)
(2)
(321)

Komentarai ()

Susijusios žymos: