Smūgis Putinui: paaiškėjo, koks košmaras nutiko prekyboje su Indija  (2)

Kremliaus idėja prekiauti su Indija už rupijas virto finansiniais nuostoliais. „Netrukdykite Putinui laužyti ekonomiką“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremlius, paskelbęs „karą“ JAV doleriui, dar labiau pablogino apgailėtiną Rusijos Federacijos finansinę padėtį. Perėjimas prie rupijų prekyboje su Indija atnešė didžiulius nuostolius Rusijos naftininkams. Apie tai savo tinklaraštyje „Telegram“ rašo buvęs aukštas Rusijos Federacijos „putininio režimo“ narys Alfredas Kochas.

Prekybos su Indija metu Rusijos naftos eksportuotojai gavo dideles sumas rupijų, kurių, kaip paaiškėjo, niekam nereikėjo. RF naftininkai yra jas priversti parduoti jas net su 10% nuolaida, kad gautų bent šiek tiek pajamų. Stebėtina, kad V. Putinas nė kiek nesusigėdo dėl tokios „neigiamos jo iniciatyvos sėkmės“.

Be to, jis, matyt, ketina pabloginti situaciją, dėl kurios ministro pirmininko pavaduotojui Aleksandrui Novakui nurodė perorientuoti naftos prekybą už Rusijos rublius ir Kinijos juanius.

„Dabar indams reikia kur nors gauti rublius ar juanius, o ne rupijas! Taip yra nepaisant to, kad Indija turi neigiamą prekybos balansą su Kinija ir Rusijos Federacija ir neturi papildomų rublių bei juanių“, - sakė A. Kochas.

 

Jis mano, kad Naujasis Delis, reaguodamas į kitą Maskvos avantiūrą, paprasčiausiai atsisakys pirkti rusišką naftą ir Kremlius, po Europos, neteks dar vieno pagrindinio savo energijos išteklių importuotojo. V. Putinas galutinai sugriaus RF ekonomiką.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(43)
(1)
(42)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: