„Rusija patyrė 3 didelius pralaimėjimus. Galiu atskleisti valstybės paslaptis“ (Video)  ()

Buvęs karininkas papasakojo rusams naują informaciją apie tai, kaip Rusijos kariuomenė byra invazijos į Ukrainą metu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariuomenės įsiveržimo į Ukrainą metais įsibrovėliai patyrė tris didelius pralaimėjimus ir visiškai išsklaidė mitą apie „antrąją pasaulio armiją“, kuris yra tiesiogiai susijęs su Vakarų Rusijos karinių pajėgumų pervertinimu.

Buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas I. Strelkovas-Girkinas apie tai kalbėjo interviu metu, fiksuodamas pražūtingus Rusijos bandymo užgrobti Ukrainą rezultatus. Vaizdo įrašo fragmentą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Per interviu I. Strelkovas-Girkinas aštriai kritikavo Rusijos Federacijos vadovybę, J. Prigožiną ir apskritai nesėkmingą Maskvos karinę avantiūrą.  

Anot jo, Rusijos Federacijai pavojingai atrodo nusikaltėlio J. Prigožino figūra su savo kūju ir nusikalstamomis koncepcijomis. Tuo pačiu metu bendra situacija vystosi itin neigiamai: rusai patyrė tris pralaimėjimus, traukdamiesi iš Kyjivo srities, vėliau pabėgo iš Charkivo srities, metę ginklus. Trečiasis rimtas smūgis Rusijai buvo pabėgimas iš Chersono.

 

„Iš tiesų, mes turime poną J. Prigožiną kaip pagrindinį šalies patriotą su savo kūju, nusikalstamomis koncepcijomis ir pažadais visus nugalėti. O kariškiai, jie netiki, kad mes sugebėsime įvykdyti šiuos grasinimus“, -  pasakė jis.

Bet I. Strelkovas-Girkinas atsisakė papasakoti daugybę nepatogių faktų apie Rusijos kariuomenę, bijodamas atskleisti valstybės paslaptis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(58)
(6)
(52)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: