„Tai slapta. Oficialios informacijos nebus“. Gali būti, kad Ukraina visiškai tyliai gavo labai galingų ginklų  ()

Balandžio 21 dieną Vokietija surengė vienuoliktąjį „Rammstein“ formato susitikimą. Pastebima, kad žiniasklaidoje šia tema informacijos buvo mažiau nei įprastai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokia žiniasklaidos tyla siejama su Ukrainos kontrpuolimo artėjimu.

Apie tai „24 kanalui“ pasakojo Rusijos publicistas ir opozicijos politikas Andrejus Piontkovskis.

Piontkovskis pažymėjo, kad šiuo metu nekalbama apie naikintuvų ir tolimojo nuotolio raketų perdavimo Ukrainai klausimą. Jis priėjo prie išvados, kad jei jie nepaminėti, vadinasi, jie jau tarnauja Ukrainos fronte.

„Ilgojo nuotolio raketų nebūti negali, juk tai bendras JAV ir Ukrainos planas“, – pridūrė Piontkovskis.

Jis pabrėžė, kad pagrindinis šio plano elementas yra Krymo tilto ir visos Krymo grupės sunaikinimas tolimojo nuotolio HIMARS ar kitų raketų ugnimi.

Jei Ukraina gaus tolimojo nuotolio raketų, kurių nuotolis yra 160 km, jų veikimo zona apims didžiąją Krymo dalį, bet ne pietus.

„Šiandien po Sevastopolį skraido dronai, tačiau mums reikia raketų, kurios smogtų šiam miestui, visuose kariniuose objektuose“, – pabrėžė Piontkovskis.

Jis mano, kad tai bus arba ATACMS, arba iš oro paleidžiamos sparnuotosios raketos, kurios gali būti paleidžiamos iš „MiG“, kuriuos gavo Ukraina.

 

Opozicionierius pažymėjo, kad ypač daug laiko užtruko lėktuvų „MiG-29“ iš Rytų Europos šalių siuntimas, nes jie aprūpinti Vakarų raketų pakabomis.

Jis taip pat priminė, kad dabar kelios dešimtys ukrainiečių pilotų toliau treniruojasi skraidyti naikintuvais F-16, „Typhoon“ ir „Mirage“.

„Tai slapta. Oficialios informacijos nebus. Nors jūs ir aš žinome, kad taip yra“, – apibendrino Piontkovskis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)

Komentarai ()