Beprotišku greičiu plintanti nuotrauka sukrėtė Ukrainą ir visą pasaulį: „Tai pragaras. Rusija yra blogis“ (Video)  ()

Nuotrauka pasklido Ukrainos ir užsienio žiniasklaidoje ir sukrėtė visą pasaulį.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Užsitęsusią tylą nutraukė Ukrainos dainininkė Sofija Rotaru, po 2022 metų vasario 24 dienos sustabdžiusi koncertinę veiklą ir dingusi iš informacinės erdvės. To priežastis buvo Ukrainos didvyrių paleidimas iš nelaisvės balandžio 26 d.

 Įrašas apie karį, laikantį rankose obuolį, pasirodė jos „Instagram“ istorijose.

Ši nuotrauka pasklido Ukrainos ir užsienio žiniasklaidoje ir sukrėtė visą pasaulį, joje užfiksuotas Ukrainos kariškis, kuris su ašaromis akyse žiūri į vaisių po kelis mėnesius trukusios nelaisvės Rusijoje, kur teroristai tyčiojosi iš karo belaisvių.

Sofija Rotaru pasidalijo šiuo jaudinančiu kadru, pažymėjusi šalia jo sudaužytą širdį. Akivaizdu, kad Rusijos okupantų žiaurumas sukrėtė ir dainininkę, kurios dainos su malonumu buvo dainuojamos Rusijos Federacijoje.

Ukrainos diplomatas Oleksandras Ščerba socialiniame tinkle „Twitter“ parašė, kad nuotrauka daryta po to, kai paleistas iš nelaisvės karys paėmė obuolį, po daugelio mėnesių pirmą kartą. „Rusijos nelaisvė yra pragaras. Rusija yra blogis“, – rašė diplomatas.

 

Kadrą padarė ukrainiečių fotografas Vitalijus Jurasovas, pakviestas įamžinti Ukrainos herojų emocijas jiems sugrįžus į gimtąjį kraštą. Į jo žinutę „Twitter“ tinkle sureagavo daugybė užsieniečių, kuriuos taip pat sukrėtė įamžinta akimirka.

 

„Žmogus su obuoliu. Negaliu apie jį negalvoti. Tiek emocijų vienoje nuotraukoje. Aišku, kad jis buvo pragare ir grįžo iš ten“, „Jie atrodo kaip grįžę iš nacių koncentracijos stovyklų“, „Nuotraukos su obuoliu galia yra beprotiška“, – rašė žmonės komentaruose.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(178)
(2)
(176)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: