[ŽT] „Nepadės jokia apsauga“. Pasirodė nuotraukos, ką rusai tempia į frontą (Foto)  ()

Įsibrovėliai tempia į frontą senienas: pastebėta priešo technikos kolona.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Netoli laikinai užimto ​​Berdiansko, Zaporižios srityje, buvo pastebėta priešo technikos kolona. Įsibrovėliai gabeno tankus T-54 ir T-55, kurie buvo pagaminti dar 1940-aisiais ir 50-aisiais. Senesnių tankų „antrosios pasaulio armijos“ arsenale nėra.

Apie tai skelbiama socialiniuose tinkluose.

Karo apžvalgininkas Oleksandras Kovalenka pažymėjo, kad okupantai net nesugebėjo pritvirtinti prie senovinių tankų  „Contact-1“ tipo dinaminės apsaugos kompleksą. Tačiau jis pridūrė, kad jokia apsauga nepadės tokiems seniems tankams.

 

Ekspertas taip pat priminė, kad, 2022 metų gegužės pabaigoje, dešiniajame Chersono regiono krante, rusai pirmą kartą pradėjo aktyviai naudoti tankus T-62 – kiek vėlesnį sovietinių tankų modelį.

Tuo pat metu Kovalenko pabrėžė, kad modernesnę techniką rusų okupantai į frontą meta Luhansko ir Donecko srityse, o senoviniai ginklai traukiami į Chersono ir Zaporižios sritis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(49)
(0)
(49)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: