[ŽT] Briansko srityje skelbiamas planas „Perėmimas“: ieškomas vyras su dviračiu (Video)  ()

Tikina, kad jau nustatė įtariamojo požymius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gegužės 1 d. Rusijos Briansko srityje, netoli sienos su Ukraina, ant bėgių detonavo sprogstamas užtaisas, nuo bėgių nuvažiavo krovininis traukinys.

Geležinkelio bėgių sprogimas Briansko srityje, dėl kurio nuvažiavo traukinys su naftos produktais, Rusijoje sukėlė paniką. Jie jau įsitikinę, kad nustatė įtariamojo požymius.

Kaip praneša „Telegram“ kanalas „Baza“, juodai apsirengęs vyras tariamai susprogdino geležinkelio bėgių atkarpą. Jam apie 40 metų, ūgis – apie 170 centimetrų. Jis turėjo juodą kuprinę ir buvo su dviračiu.

Pasak kanalo, šiuos duomenis milicijai perdavė vienas liudininkas. Atsitiktinis sprogimo liudininkas esą kalbėjosi telefonu ir, išgirdęs sprogimą geležinkelyje, atskubėjo į vietą. Tuo metu sprogimo vietoje ir pamatė juodai apsirengusį vyrą su juoda kuprine.

 

„Paklaustas, kaip čia atsidūrė, vyras atsakė, kad norėjo sutrumpinti kelią ir išvažiavo. Šiuo metu Unečos rajone, kur įvyko sprogimas, paskelbtas planas „Perėmimas“, – rašoma pranešime.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(0)
(31)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: