[ŽT] Ukrainos generolas: „bus smūgiai į sprendimų priėmimo centrus“ (Video)  ()

Generolas majoras išsakė savo požiūrį apie tai, kokie objektai gali tapti kito Rusijos Federacijos raketų teroro taikiniu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generolas, buvęs Specialiųjų operacijų pajėgų vado pirmasis pavaduotojas Serhijus Krivonosas užsiminė, kad į Kremlių atskridęs dronas gali būti priežastis Rusijos vadovybei imtis atsakomųjų veiksmų prieš administracinius pastatus Ukrainoje. Pasak patyrusio pareigūno, bus visai logiška, jei priešas paleis raketas ar dronus tose vietose, kur, jo nuomone, yra įsikūrusi aukščiausia mūsų šalies karinė ar politinė vadovybė.

Krivonoso interviu „Naujienų fabrikui“ galima pažiūrėti „YouTube“ kanale.

Generolas majoras išsakė savo požiūrį apie tai, kokie objektai gali tapti kito Rusijos Federacijos raketų teroro taikiniu: „Jie jau sureagavo. Matome, kaip aktyviai jie pradėjo naudoti savo šahedus ir jų raketų sistemas. Nenustebsiu, jei sekantys smūgiai bus į tokius objektus, kurių retas iš mūsų tikimės ir kurie tam tikru momentu gali sukelti paniką. Pirmiausia tai yra sprendimų priėmimo centrai.. Jiems jie labiau simboliniai“.

 

Po to jis pridūrė: „Galbūt šiuose objektuose jau nieko ir nėra, o taip ir yra, bet jie tikisi, kad tam tikrų valstybės simbolių sunaikinimas destabilizuos situaciją šalyje.  Atsakysiu į tai labai paprastai: mes jau sudeginome viską, kas įmanoma, ir mūsų baimė baigėsi, pradedant nuo antrojo Maidano“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(22)
(3)
(19)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: