Prasideda panika. Putino kariuomenė bėga iš Zaporižios ir Chersono, spūstys keliuose, Krymas ruošiasi karui (Video, foto)  ()

Dėl galimos pusiasalio ir pietinės Chersono srities blokados Krymo okupacinė valdžia ruošia vandens ir maisto atsargas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Krymo okupacinė valdžia ruošia vandens ir maisto atsargas dėl galimos pusiasalio ir pietinės Chersono srities blokados, praneša Nacionalinio pasipriešinimo centro spaudos tarnyba.

Chersono ir Zaporižios regionų pietuose likę bendradarbiai ruošiami skubiai evakuacijai ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo atveju. Išdavikai kartu su šeimomis surenkami ir išvežami į Krymą.

Anot „RIA-Melitopol“, Kyrylivkoje įsibrovėliai įsakė visiems poilsio centrų savininkams apgyvendinti tuos, kurie buvo paimti iš Tokmako, Molochansko, Vasylivkos ir kitų gyvenviečių. Verslininkams, nenorintiems savo noru apgyvendinti žmones, grasinama atimti jų poilsio centrus.

„Už žmonių įkurdinimą žadėjo sumokėti. Tačiau, sprendžiant iš to, kaip jie iš Melitopolio paskubomis išveža kompiuterius ir serverius, degina dokumentus, teks ilgai laukti pažadėtų pinigų“, – komentavo „RIA-Melitopol“.

 

Tuo tarpu Melitopolyje visi kompiuteriai ir serveriai paskubomis išvežami. Mieste likę medikai skubiai iškviesti į darbą, jiems liepta apsirūpinti vandens atsargomis, žvakėmis, žibintuvėliais.

Liudininkai rašo, kad rusai Melitopolyje ir Vasylivkoje plėšikauja: įsibrovėliai tempia iš dar neapvogtų, likusių be šeimininkų namų, viską, ką tik gali patempti.

Tuo tarpu sąsmaukoje, pakeliui į Krymą, jau susidarė kelių kilometrų ilgio lengvųjų ir sunkvežimių spūstis.

O ORDLO gyventojai jau neabejoja, kad Putino „SVO“ sekasi taip gerai, kad netrukus evakuacija gali pasiekti ir juos, ir net paveikti Krasnodaro krašto gyventojus.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(123)
(3)
(120)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: