Girkinas: „Rusija gavo ultimatumą. Greitai būsime sumušti. Absoliučiai“  ()

Rusijos kariuomenė nepadarė išvadų iš padarytų klaidų ir nepasimokė iš savo nesėkmių.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-09 Girkinas: „Rusija gavo ultimatumą. Greitai būsime sumušti. Absoliučiai“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos kariškiai ir Z propagandistai ir toliau pjaunasi tarp savęs dėl įsibrovėlių nesėkmių Bachmute ir didelių Rusijos armijos nuostolių Ukrainoje. Buvęs „DLR“ lauko vadas ir buvęs Rusijos specialiųjų tarnybų karininkas Girkinas-Strelkovas pakomentavo konfliktą tarp Rusijos Federacijos gynybos ministerijos ir Prigožino. Pasak Girkino, tai ultimatumas Rusijos valdžiai, rašo savo „Telegram“ kanale.

Anot jo, Kremliaus sprendimas daryti nuolaidas Prigožinui rodo, kad Rusijos kariuomenė nepadarė išvadų iš padarytų klaidų ir nepasimokė iš savo nesėkmių. Vadovaujant „Wagner“ vadovui, Rusijos kariuomenė tęs „mėsos šturmus“ su didžiuliais nuostoliais, sunkiai judėdama ir užimdama nereikšmingus atstumus. Kartu padėties nepagerins ir „stebėtojo“ paskyrimas iš Surovikino gynybos ministerijos, kuriai vadovaujant Rusijos kariškiai anksčiau pabėgo iš Kyjivo ir Chersono regionų.

Tuo pačiu metu situacija, susijusi su Bachmuto užėmimu, neturi reikšmės, nes Ukrainos ginkluotosios pajėgos netrukus „pradės mušti“ Rusijos armiją. Kadangi žiemą ir pavasarį okupantai nesugebėjo išspręsti savo problemų, dabar atsakomasis žingsnis bus Ukrainos kariuomenės.

 

„Prigožinas yra pripažintas „mėsos šturmų“ meistras, kuriam per šešis mėnesius, didžiulių nepateisinamų nuostolių kaina, pavyko pažengti į priekį maždaug 15-20 kilometrų. (...) Greitai būsime sumušti. Absoliučiai. Kadangi nugalėti priešą žiemos-pavasario sezonu mums nepavyko“, – sakė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(90)
(2)
(88)

Komentarai ()

Susijusios žymos: