Generolas Syrskis skelbia perspėjimą: Rusija pergrupuoja kariuomenę  ()

Gegužės 6 d. Rytų pajėgų grupės vadas Oleksandras Syrskis vėl lankėsi rytinėje karo zonoje. Jis susitiko su kovinių padalinių vadais ir kalbėjo apie situaciją Rytuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Oleksandras Syrskis ir vadai aptarė priemones, kaip geriau apginti Bachmutą ir padaryti kuo didesnę žalą „wagneritams“. Reikalingi operatyviniai sprendimai buvo priimti vietoje.

Rytų pajėgų grupės vadas teigė, kad padėtis rytiniame fronte yra įtempta, tačiau kontroliuojama.

Jis pažymėjo, kad rusai pastarosiomis dienomis sustiprino apšaudymą sunkiąja ginkluote, pradėjo naudoti pažangesnę įrangą ir pergrupuoja kariuomenę.

„Tai rodo, kad priešas neketina keisti savo planų ir daro viską, kas įmanoma, kad išlaikytų Bachmutą ir tęstų puolimo operacijas“, - pasakė O. Syrskis.

Jis taip pat pabrėžė, kad dėl aktyvių ukrainiečių veiksmų priešas negali pasiekti savo tikslų.

O. Syrskis aiškino, kad ne visus klausimus galima aptarti nuotoliniu būdu, o gyvas bendravimas su vadais leido detaliai išnagrinėti situaciją ir planuoti būsimus veiksmus.

 

Pėstininkų dienos proga O. Syrskis apdovanojo valstybiniais ir žinybiniais apdovanojimais, taip pat įteikė vertingų dovanų apie 170 Rytų fronto kovotojų, kurių didvyriškas elgesys pasitvirtino mūšiuose.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(36)
(0)
(36)

Komentarai ()

Susijusios žymos: