Kelias į pragarą. Apokaliptiniai vaizdai, kaip atrodo kelias į Bachmutą (Video)  ()

Kelio pakraštyje matyti apgadintos transporto priemonės, horizonte – dūmų stulpai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Keliu į Bachmutą vargu ar galima pravažiuoti dėl daugybės sunaikintos technikos. Atitinkamas vaizdo įrašas buvo paskelbtas „Telegram“ kanale „Bakhmutsky Demon“.

Vaizdo įraše matosi, kad pakeliui į pagrindinę Donecko srities tvirtovę nukentėjo šarvuotas transporteris MT-LB ir įvairios transporto priemonės. Taip pat matyti, kad tankas dega. Atkaklios kovos tęsiasi dėl ryšių, jungiančių kariuomenės dalinius mieste su kitais Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniais.

Balandžio 5 d. internete paskelbta, kaip atrodo „brangus gyvenimas“ link Bachmuto. Ukrainos kariniai daliniai tuo metu kontroliavo tam tikrus susisiekimo kelius į gyvenvietę Donecko srityje. Vaizdo įraše, nufilmuotame iš transporto priemonės, matote priekyje degantį miestą, kurį reguliariai apšaudo rusų įsibrovėliai.

Gegužės 4 dieną socialinis tinklas parodė kelią į Bachmutą. Vaizdo įraše matyti apvirtęs „Bushmaster“ ir pašautas M113 APC. Taip pat užfiksuotas Vokietijoje pagamintas šarvuotas automobilis „Dingo“, kuriuo naudojasi Bundesvero daliniai, bet taip pat naudojamas ir kitose pasaulio kariuomenėse, įskaitant Ukrainos ginkluotąsias pajėgas. Taip pat parodytas sunaikintas universalus transporteris MT-LB, kuris turi gana lengvus šarvus. Tai sovietų sukurta technika, kurią naudoja ir Ukrainos kariuomenė.

 

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų žvalgybinis orlaivis balandžio 19 d. parodė Bachmutą iš paukščio skrydžio. Kadaise klestėjusiame Donecko srities mieste neužfiksuota nė vieno išlikusio daugiaaukščio pastato ar įmonės. Rusų įsibrovėliai visiškai sunaikino gyvenvietę. Miestą beveik visiškai uždengė dūmų uždanga, susidariusi dėl užsitęsusio apšaudymo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(0)
(5)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: