„Nežinau, ar Putinas tai supranta“. Ždanovas skelbia slaptą planą užgrobti karinę valdžią Rusijoje (Video)  ()

Karo ekspertas Olegas Ždanovas užsiminė, kad „Wagner“ savininkas kuria planus užgrobti karinę valdžią šalyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinomas Ukrainos karo ekspertas Olegas Ždanovas pirmiausia paaiškino R. Kadyrovo žodžius, jog jo kariai pasiruošę pakeisti „vagneritus“ prie Bachmuto. Tai turėtų būti laikoma patvirtinimu, kad jis palaiko ryšį su J. Prigožinu. Tuo pat metu patyręs kariškis mano, kad „Wagner“ savininkas planuoja kažką grandiozinio, paaiškindamas, kas tai galėtų būti.

Kasdienį Olego Ždanovo vaizdo įrašą su dabartinių įvykių analize galima peržiūrėti „YouTube“ kanale.

Pirmas dalykas, į kurį Ukrainos ginkluotųjų pajėgų rezervo pulkininkas nusprendė atkreipti savo žiūrovų dėmesį: „R. Kadyrovas, žaisdamas prieštaravimais, savo pareiškimu parėmė J. Prigožiną kovoje su Gynybos ministerija“.

Ukrainos atsargos karininkas pasidalijo mintimis apie tai, kaip J. Prigožinas gali bandyti pranokti patį V. Putiną: „Čia baisi Kremliaus tendencija. Nežinau, ar V. Putinas tai supranta, ar ne, bet pasirodo, J. Prigožinas formuoja naują generalinį štabą. Logistikos viceministras, pravarde „Mariupolio mėsininkas“ M. Mizincevas, kur? „Wagner“ užnugaryje. Kur S. Surovikinas, „Alepo mėsininkas“? Pas J. Prigožiną „Wagner“ vadovybėje. Taigi šie vaikinai greitai nukirs S. Šoigu ir V. Gerasimovą vienu šaškių ėjimu, o tada ir iki Kremliaus jau visai netoli“. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(21)
(3)
(18)

Komentarai ()