Atrodo, tai tiesa. Rusijos Dūma paskelbė, kas nutiko Lukašenkai  ()

Rusijos deputatas Zatulinas sureagavo į gandus apie Lukašenką. Rusijos politikas teigia, kad Baltarusijos diktatoriaus ligoje „nėra nieko antgamtiško“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-05-15 Atrodo, tai tiesa. Rusijos Dūma paskelbė, kas nutiko Lukašenkai  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nors Aleksandro Lukašenkos spaudos tarnyba tikina, kad jam viskas gerai, Rusijos Valstybės Dūmos narys Konstantinas Zatulinas kitaip pakomentavo Lukašenkos būklę.

„Ten nėra nieko antgamtiško, tai nėra COVID. Žmogus tiesiog susirgo. Nepaisant to, kad žmogus susirgo, jis laikė savo pareiga atvykti į Maskvą, o vėliau tos pačios dienos vakare rengė renginius Minske. Tikriausiai reikia šiek tiek pailsėti ir tiek“, teigė Zatulinas.

Į pastabą, kad Lukašenkos administracija neatskleidžia informacijos apie jo būklę, Zatulinas atkirto - „Jie turi tokį darbą, privalo taip kalbėti. Labai gali būti, kad jis dirba su dokumentais“.

 

Aleksandras Lukašenka paskutinį kartą viešumoje matytas gegužės 9 d., kai stebėjo Pergalės dienos paradą Maskvoje. Jau tada daug kas pastebėjo, kad jis neatrodo sveikas, negalėjo nueiti 300 metrų pėsčiomis. Vakare Minske politikas nesakė tradicinės kalbos. Jo nebuvo ir gegužės 14 d. iškilmėse, skirtose Baltarusijos vėliavos, herbo ir himno dienai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(24)
(4)
(20)

Komentarai ()