„Jie nori būti kaip NATO“. Skelbiama, ką daro Rusija su karių uniforma (Foto)  (1)

Jie nori būti kaip NATO: rusai išsijuokė iš naujos savo kariškių uniformos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusai nedvejodami vagia idėjas iš civilizuotų pasaulio šalių. Šį kartą Rusijos gynybos ministerija pristatė naują karinę uniformą, kuri yra tiksli NATO technikos spalvų kopija.

Be to, okupantus gėdina tai, kad jie patys negali net pasisiūti drabužių. Tai padarė Vietnamo siuvėjai.

Ukrainos žurnalistas Jurijus Butusovas gavo keletą nuotraukų, kuriose užfiksuota naujoji okupantų karinė uniforma. Šios aprangos spalva panaši į NATO karinės technikos kamufliažą.

Pačiame audinyje yra 100 % poliamido – gana pigios sintetinės tekstilės. Taip rusai dar kartą parodė savo „technologinį proveržį“ karinėje srityje.

„Antroji pasaulio armija“ ne tik nesugebėjo sukurti savo kamufliažo versijos, bet ir patys pasisiūti uniformos. Jie nori būti kaip NATO“, – pabrėžė Butusovas.

 

 

Žurnalisto teigimu, šią uniformą priešas tik neseniai pradėjo tiekti savo kariams. Okupantai Donbase jau gavo dešimtis tokių rinkinių.

Nepaisant to, apskritai Rusijos kariai vis dar nešioja vadinamąjį „pelkės skaitmeninį“ kamufliažą, kuris išsiskiria labai prastos kokybės audiniu ir prastu pasiuvimu. Todėl įsibrovėliai, kelis mėnesius dėvintys savo seną uniformą, atrodo gana siaubingai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(18)
(6)
(12)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: