„Prigožinas ką tik pasirašė sau mirties nuosprendį“ (Video)  ()

Pasak analitikės Olgos Kurnosovos, Sankt Peterburge buvo matyti daug reklaminių skydų su Jevgenijaus Prigožino nuotrauka ir užrašu „2024“, o tai gali reikšti, kad „Wagner“ vadovas planuoja eiti į didžiąją politiką.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas elgiasi keistai ir rizikuoja savo gyvybe, siekdamas įgyti daugiau politinės reikšmės. Apie tai gegužės 15 d. UNIAN eteryje pasakojo politikos analitikė Olga Kurnosova.

„Kalbant apie Prigožiną... Jis, mano nuomone, elgiasi labai keistai. Sankt Peterburge yra gana daug reklaminių stendų su jo atvaizdu ir užrašu „2024“ (tais metais numatyti Rusijos prezidento rinkimai). Tuo pačiu jis išsigina šių reklaminių stendų ir sako: „Tai ne aš, o mano šalininkai“. Tokia keista istorija“, – kalbėjo politikos analitikė.

Anot ekspertės, Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas neatleis Prigožinui už griežtas pastabas jo atžvilgiu, tad jo likimas jau nulemtas iš anksto.

 

„Jis elgiasi taip, lyg būtų gavęs labai aukšto lygio garantijas, kad gali bet ką, nors visiškai akivaizdu, kad jam niekas neatleis. Putinas niekada neatleis“, - pabrėžė Kurnosova.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(59)
(7)
(52)

Komentarai ()