„Prigožinas pajuto kraują.“ Skelbiama didelė Putino klaida  ()

„Kraujas vandenyje, plėšrūnas Prigožinas jį užuodė“, – Latynina paaiškino, kas darosi „Wagner“ lyderiui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Dėl „specialios operacijos“ Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas tapo politiškai silpnas. Režimas yra ant žlugimo slenksčio. O pagrindinis pretendentas į valdžią jau nustatytas – tai „Wagner“ lyderis Jevgenijus Prigožinas.

Rusijos žurnalistė ir istorikė Julija Latynina apie tai kalbėjo savo vaizdo įrašų tinklaraštyje „YouTube“.

Ji atkreipė dėmesį į tai, kad Prigožinas ne tik viešai kritikuoja Kremlių, bet ir nustojo jam paklusti.

Pasak Latyninos, Prigožinas tiesiogine prasme privatizavo „Wagner“ mūsų akyse. Daugelį metų jis buvo nominalus „Wagner“ savininkas, nors visi žinojo, kad ši privati ​​armija asmeniškai priklauso Putinui. Šiandien diktatorius prarado „Wagner“ valdžią. Ir, svarbiausia, jis nieko negali padaryti.

Prigožinas taip skuba palikti Bachmutą, nes žino, kad Rusijos gynyba tuoj subyrės. Jis išvyksta kaip nugalėtojas, kaip Bachmuto užpuolikas, kuris neturi jokios galimybės būti sulaikytas. Kai Ukrainos ginkluotosios pajėgos atkovos miestą, jis kaltins Rusijos generolus. Tai abipusiai naudinga taktika.

„Prigožinas iš anksto ruošia scenarijų, kuris kils šalyje po pralaimėjimo: „Mums buvo durta į nugarą“, sakys Prigožinas. Jis idealiai rengia savo iškilimą Rusijoje po karo baigties“, – sakė rusų žurnalistė.

 

Ji įsitikinusi, kad Prigožinas mėgins perimti valdžią Rusijoje. Jis jau paskelbė viešą pranešimą. Ir, aišku, už jo tikrai slypi grupė įtakingų šalininkų, kurie taip reaguoja į politinį diktatoriaus silpnumą.

„Jis (Prigožinas – red.) pastaraisiais metais specializuojasi vykdydamas karinius perversmus Afrikoje... Putinas kažkaip manė, kad visa tai liks Afrikoje, o Afrika atėjo pas jį... Manau, Putinas turi politinį Alzheimerį. Vandenyje yra kraujo, ir toks plėšrūnas kaip Prigožinas jį užuodė“, – teigė Latynina.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(28)
(2)
(26)

Komentarai ()

Susijusios žymos: