„Viską pasako reakcija.“ KGB šnipas skelbia, kad iš tikrųjų rengė Maskvos ataką dronais  ()

Gegužės 30 dieną Maskvoje ir jos apylinkėse, ypač virš elitinių miesto zonų, skraidė galimai koviniai dronai. Vladimiras Putinas tai pavadino „provokacija“ ir ėmė grasinti Ukrainai „atsakymu“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-02 „Viską pasako reakcija.“ KGB šnipas skelbia, kad iš tikrųjų rengė Maskvos ataką dronais  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos valdžia buvo pasiruošusi šiam išpuoliui, teigia buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos agentas Sergejus Žirnovas. „Beje, turiu versiją, kad kažkas Rusijoje tai ir įvykdė, nes valdžia buvo tam pasiruošusi“, sakė jis.

Buvęs KGB ir Rusijos užsienio žvalgybos tarnybos agentas pažymėjo, kad „Wagner“ vadovas Jevgenijus Prigožinas ir kiti sakė, kad dabar reikia „vienytis aplink Rusijos diktatorių“. „Visi sakė „dabar Ukraina mus užpuolė ir dabar turime susivienyti aplink Putiną“. Jie bandė iš to sukurti vienijantį naratyvą, susivienyti aplink valdžią, aplink Rusijos vadovybę“, – sakė Žirnovas.

Buvęs KGB agentas taip pat pažymėjo, kad iš pat pradžių suprato, kad gegužės pradžioje matytas „išpuolis“ prieš Kremliaus rūmus buvo vidinė Rusijos provokacija. „Yra dvi versijos – arba tai padarė FSB, arba tai padarė, galima sakyti, opozicija iš „karo klano“. Girkinas, Prigožinas“, – sakė Sergejus Žirnovas. Tiesa, jis nemano, kad tai buvo FSB darbas, nes Rusija tam atrodė nepasiruošusi. Tuo tarpu naujausia dronų ataka Maskvoje atrodo kitaip.

 

Žirnovas mano, kad gegužės 30 dieną virš Maskvos pasirodę dronai yra visai kita istorija, nei mažas virš Kremliaus rūmų sprogęs dronas. Šįkart, pasak Žirnovo, Rusija buvo pasiruošusi ir tai rodo Putino reakcija - jis greitai pasirodė ekranuose ir paskelbė, kad tai yra provokacija. Atrodo, kad taip tiesiog bando sutelkti Rusijos visuomenę, o jei tas planas jau buvo paruoštas, vadinasi, kad apie dronus buvo žinoma iš anksto.

(17)
(2)
(15)

Komentarai ()

Susijusios žymos: