Smūgis pasiteisino! Kremlius stabdo visas elitinių specialiųjų pajėgų operacijas  ()

Maskva perkėlė savo specialiąsias pajėgas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 Smūgis pasiteisino! Kremlius stabdo visas elitinių specialiųjų pajėgų operacijas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kremliui nepavyksta kontroliuoti padėties Belgorodo srityje, nors Rusijos gynybos ministerija dar birželio 1 d. pranešė, kad iš Belgorodo srities teritorijos išstūmė visus „diversantus“. Birželio 2 d. rytą paaiškėjo, kad Šoigu kanceliarija vėl melavo – Rusų savanorių korpuso (RSK) kovotojai nepaliko savo tėvynės.

Todėl į Belgorodo sritį buvo skubiai išsiųstas 322-ojo Specialiųjų operacijų centro „Senež“ būrys. Specialiųjų pajėgų užduotis – „kontržvalgybinė veikla“, teigiama Specialiųjų operacijų pajėgų įsteigto Nacionalinio pasipriešinimo centro pranešime.

„Rusai taip bijo partizanų, kad skubiai sustabdė visas šio elitinio dalinio operacijas ir vietoj to dislokavo jį pasienio gyvenvietėse Belgorodo srityje“, - sakoma pranešime.

 

Ir kol „Senež“ stengiasi įgyvendinti Kremliaus tikslus, Rusijos laisvės legionas demonstruoja filmuotą medžiagą apie sprogimus Šebekine ir giriasi naujais trofėjais iš Belgorodo.

Tuo tarpu Šebekine iki birželio 30 d. uždraustas bet koks eismas. Mieste vis dar nėra elektros ir vandens, prasidėjo plėšikavimas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(131)
(3)
(128)

Komentarai ()

Susijusios žymos: