Ukrainai gali tekti gelbėti rusus. RSK skelbia neįtikėtiną žinią, kas vyksta Šebekine (Video)  ()

„RSK“ atstovas Aleksandras pasakoja apie tai, kas šiuo metu vyksta Šebekine.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-03 Ukrainai gali tekti gelbėti rusus. RSK skelbia neįtikėtiną žinią, kas vyksta Šebekine (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos savanorių korpusas tęsia operaciją Rusijos Federacijos Belgorodo srityje Šebekino srityje ir jos priemiesčiuose. Apie tai informacinio teletono eteryje pranešė „RSK“ atstovas Aleksandras su šaukiniu „Fortūna“.

Operacija tęsiasi. Apie atskirus momentus nieko negaliu pasakyti, bet operacija tęsiasi. Jei kalbame apie teritorijas, tai čia yra Šebekino ir Šebekino priemiestis“, – sakė jis.

Anot jo, Rusijos kariuomenės pasipriešinimo intensyvumas palaipsniui didėja.

Tiesą sakant, mes to ir siekiame. Mūsų užduotis yra ištraukti karių atsargas iš fronto linijos. Intensyvumas didėja. Tai šarvuočiai, aviacija, personalas. Jie yra atsargūs su atakomis, bet jų vis daugėja“, – sakė jis.

 

„Fortūna“ taip pat pažymėjo, kad Rusijos pasienio teritorijų gyventojai ne itin rūpi Rusijos kariuomenei – jie apšaudo savo teritoriją artilerija ir orlaiviais, taip pat neužtikrina humanitarinių koridorių iš Šebekino, kur dabar veikia grobstytojai, saugumo.

Jis taip pat pažymėjo, kad Rusijos Federacijos pasienio regionų gyventojai gali evakuotis į Ukrainos teritoriją, tereikia kreiptis tiesiai į „RSK“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(1)
(67)

Komentarai ()

Susijusios žymos: