[ŽT] „Tai idealus taškas sunaikinti visą Rusijos grupuotę.“ Birželio 5 d. gali prasidėti galingi įvykiai (Video)  ()

Piontkovskis teigia, kad „vagneriečių“ pasitraukimas iš Bachmuto gali sutapti su Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo pradžia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Politologas Andrejus Piontkovskis išsakė prielaidą, kad, kai Prigožinas atitraus „Wagner“ karius iš Bachmuto, o kiti Rusijos kariai ten dar nebus perkelti, tada ir prasidės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų puolimas. Būtent šis momentas politikos ekspertui atrodo tinkamiausias Ukrainos gynybos pajėgų judėjimo pradžiai. Kartu publicistas įsitikinęs, kad Bachmutas taps tuo karo veiksmų žemėlapio tašku, nuo kurio prasidės Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimas.

Andrejaus Piontkovskio interviu „Espreso.TV“ galima žiūrėti „YouTube“.

Žinomas žurnalistas prognozavo, kad Rusijos Federacijoje sustiprės Putino ir Prigožino konfrontacija sėkmingo Ukrainos ginkluotųjų pajėgų kontrpuolimo fone: „Ar galite įsivaizduoti, kaip ši nesantaika sustiprės po triuškinančio smūgio, kurį Ukrainos kariuomenė smogs, kurio data mums nėra žinoma, bet žinoma ją organizuojančiam asmeniui. Esu tikras, kad šis įvykis laikui bėgant sutaps su Rusijos pajėgų „pakeitimu“ Bachmute“.

 

Tada Piontkovskis pasidalijo mintimis apie tai, kur Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms geriausia smogti Rusijos kariuomenei Ukrainoje: „Mano hipotezė yra tokia, kad jei Prigožino daliniai tikrai paliks Bachmutą birželio 5 d., tai Rusijos gynybos ministerija neturės laiko įsitvirtinti šiose linijose Taigi tai yra idealus taškas sunaikinti visą Rusijos grupuotę ir pakartoti visą vadinamosios Rusijos armijos „sėkmės“ istoriją žiemos puolimo metu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(61)
(1)
(60)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: