„Sudegino gyvą – liko tik skeletas.“ Šiurpi žinia, kas atsitiko Ukrainos išdavikui (Foto)  (1)

Vietos gyventojai prašo rašistų vežti velionį pas juos į jų žemę, kad neterštų ukrainietiškos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Michailivkoje, 36 km nuo Melitopolio, tiesiogine prasme, į orą pakilo vieno vietinio gauleiterio automobilis. Nuo vietinio verslininko Sergejaus Didovidiuko, kuris mirė baisia ​​mirtimi – sudegė gyvas savo automobilyje VAZ-2121, liko tik skeletas. Po automobiliu buvo padėtas savadarbis sprogmuo. Partizanai perdavė šilčiausius linkėjimus tam, kuris maitino ir girdė rusų karininkus, organizavo linksmybes ir vaišes VIP bendradarbiams savo irštvoje, kuri buvo pavadinta „Getman“.

Sprogimo metu automobilyje taip pat buvo du keleiviai: moteris ir vyras. Jie yra sunkios būklės intensyviosios terapijos skyriuje. Rašistai tvirtina, kad jų gyvybei pavojus negresia. Pastebėtina, kad patys rusų propagandistai vietinį išdaviką vadino Didovidiuk - Gidovidiuk su niekinamu priešdėliu - Gi ukrainiečių kalba skamba kaip „gidota“ (šlikštynė).

Vietiniai išdavikai – ištikimi velionio bendražygiai liej ašaras, kalbėdami apie buvusius bendradarbio nuopelnus. Ir tuo pat metu jie papasakojo, kaip partizanai jį medžiojo:

„Šis vyras visada visokiais būdais palaikė mūsų vaikinus, dalinosi su mumis stalu ir duona, visada pasitikdavo su savo didele šeima. Hymarsas ne kartą skrido į jo kiemą, bet Dievas jį gelbėjo. Paskutinį kartą raketos sprogo jo kieme, kur buvo sunaikinti mūsų automobiliai ir humanitarinė pagalba. Bet ir tada Dievas jį išgelbėjo. Jis visada sakydavo, kad yra su Rusija iki galo, kad nebijo Ukrainos nacių valdžios.“

 

Didovidiukas norėjo likti su Rusija amžinai. Su ja jis amžinai ir liks žemėje. Vietos gyventojai prašo rašistų vežti velionį pas juos į jų žemę, kad neterštų ukrainietiškos. Tuo tarpu partizanai jau siunčia linkėjimus Janai Sergejevnai Didovidiuk, velionio dukrai. Ji žengia savo tėvo pėdomis.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(165)
(1)
(164)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: