„Sakartvelas turės bendrą sieną su Ukraina.“ Saakašvilis skelbia sensacingą pranešimą  (1)

Buvęs Sakartvelo prezidentas Michailas Saakašvilis ruošiasi svarbiems įvykiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs Sakartvelo prezidentas Michailas Saakašvilis mano, kad Ukraina ir Sakartvelas gali turėti bendrą sieną dabartinėje Rusijos Federacijos Krasnodaro teritorijoje.

Apie tai jis rašo feisbuke, praneša Censor.NET.

Saakašvilis mano, kad Ukraina greitai nugalės Rusiją, o Sakartvelas galės atgauti Rusijos Federacijos užimtas teritorijas. Taigi Ukrainos ir Sakartvelo siena drieksis Psou upe.

Turime pasiruošti Abchazijos ir Šida Kartlio išvadavimui (dalis Šida Kartlio teritorijos yra nepripažintos Pietų Osetijos Respublikos dalis. – Red.). Šis langas atsidarys labai greitai. Turėtume visi pasinaudoti momentu, kai Rusijos armija bus visiškai sunaikinta, o Maskvoje kils chaosas.

Neatmetu, kad Juodosios jūros pakrantėje turėsime bendrą sieną su Ukraina. Šiandien mūsų šalies egzistavimas ir pergalė priklauso nuo prezidento Zelenskio ir Ukrainos kariuomenės.

 

Esu visiškai įsitikinęs greita Zelenskio, Vakarų, Ukrainos ir Sakartvelo žmonių pergale. Ruošiamės Sakartvelo ir Ukrainos sienos Psou sutvarkymui!“, - rašo jis.

Psou upė Vakarų Kaukaze. Palei ją driekiasi valstybinė siena tarp Rusijos (Krasnodaro teritorija) ir Sakartvelo (pasiskelbusioji Abchazijos Respublika). Psou yra rytinė Rusijos Sočio miesto siena.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(2)
(96)

Komentarai (1)