„Visi buvo išguldyti. Iš 90 liko tik 6.“ Košmaras šturmo grupei (Audio)  ()

Perimta informacija apie Rusijos ginkluotųjų pajėgų „nuotykius“ prie Kreminos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos gynybos ministerijos Vyriausioji žvalgybos valdyba paskelbė perimtą rusų okupantų pokalbio telefonu įrašą. Jie aptarinėjo Rusijos ginkluotųjų pajėgų pralaimėjimą prie Kreminos ir Lymano. Įrašas buvo paviešintas žvalgybos kanale „YouTube“.

Remiantis perimtu pokalbiu, Ukrainos gynybos pajėgos sumušė didelę Rusijos ginkluotųjų pajėgų šturmo grupę, kuri buvo netoli Kreminos. Rusų nuostoliai tuomet viršijo 80 žmonių.

„Tas vaikinas, kuris... šturmuotojas. Sako, kažkur ten Kreminoje... 90 ir kažkiek žmonių ėmė kažkokį ten šūdą, grįžo tik 6 gyvi. Šūdas! Jie, py#$%! (Ukrainos ginkluotosios pajėgos – red. past.), pasiuntė – jie iš šonų ir priešais mus, ir mus iš šonų kaip p#$%! Tik šešiems žmonėms pavyko ištrūkti ir p#$%! Visus išguldė, n@#$! ... Čia vadai irgi debilai... Tu jam aiškini, n@#$%, bet jam p@$%#! „Eikit“, - pasakojo okupantas.

Pokalbio metu jie taip pat aptarė Rusijos ginkluotųjų pajėgų problemas Lymano kryptimi. Pasak jų, ten labai aktyviai veikia ukrainiečių diversinės žvalgybos grupės (DŽG), naikinančios rusų priešakines pozicijas.

„Miške brigados išsisklaidėm... DŽG dabar varo. Čia, ant kampo, aną dieną vaikinus išpjovė, n@$%#... kulkosvaidininkus, turbūt už 500 metrų nuo mūsų... Visą priedangą“, - pasakojo rusų kariškis.

 

Jie taip pat apskritai kalbėjosi apie karą ir Rusijos televizijos melą apie neegzistuojančius Rusijos kariuomenės „laimėjimus“ fronte.

„Jie ne viską rodo per žinias, sako, kad viskas gražu ir pūkuota... Mes kasdien klausomės žinių ir juokiamės! (...) Tai greitai nesibaigs. Tai tiesiog p#$%&. Ne tas karas. Pas mus vaikinai, kurie buvo Čečėnijoje (...), kalba: „Jeb@#, jeb@#, kur mes papuolėm... Greičiau jau namo, n@#$% iš čia... Daugiau čia ch&% kas važiuotų“, - skundėsi okupantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(80)
(3)
(77)

Komentarai ()