Girkinas skelbia katastrofą. „Sutriuškintas pagrindinis korpusas. Kareiviai bėga, daugybė pasiduoda“ (Video)  ()

Rusijos ginkluotosios pajėgos Ukrainos kontrpuolimą pasitiks nusilpusios.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mėsos šturmų“ taktika atnešė Rusijos kariuomenei siaubingus nuostolius ir minimalią sėkmę fronte. Dėl to Rusijos ginkluotosios pajėgos Ukrainos kontrpuolimą pasitiks nusilpusios.

Apie tai atvirai kalbėjo Rusijos ultradešinysis čekistas, karo nusikaltėlis Igoris Girkinas.

Jis vėl kritikavo Rusijos Federacijos karinę vadovybę dėl karių metimo į vadinamuosius „mėsos šturmus“. Tai negailestinga taktika, kai kariai nedidelėmis grupėmis be šarvų ir artilerijos paramos bangomis metami į priešo pozicijas.

„Žiemą ir pavasarį per „mėsos šturmus“ mūsų vadovybė, visų pirma, visiškai sutriuškino savo pagrindinį smogiamąjį korpusą – „Wagner“. Kad ir ką Prigožinas pasakojo apie savo „korpuso“ kovinį pasirengimą, jam vos pakako jėgų „prispausti“ Bachmutą. O ir kiti daliniai, kaip ir dalyvavę Bachmuto kryptimi, kovodami Avdijivkos, Marjinkos, Vuhledaro srityje, patyrė didelių nuostolių dėl gyvos jėgos ir įrangos. Dabar jie labai susilpnėję“, – sakė Girkinas.

Jis baiminasi, kad šią silpnąją vietą išnaudos Ukrainos gynybos pajėgos savo dideliame atsakomajame puolime. Girkinas taip pat įtaria, kad Rusijos kariuomenė, esant dabartinei padėčiai, nesugebės suvaldyti proveržio ir žlugs. Bus masinis karių bėgimas iš fronto, kuris iš  tikrųjų jau vyksta.

 

„Aktyvių karių moralinė ištvermė, jų parengimo laipsnis labai abejotinas... Štai „Audros“ dalinyje pasidavė 22 žmonės. Arba kitas dalinys, neseniai be įsakymo palikęs sąlyčio liniją, kuris dabar gaudomas ir ieškomas. Ten priešui gali pasisekti“, – pabrėžė karo nusikaltėlis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(137)
(3)
(134)

Komentarai ()

Susijusios žymos: