Neįtikėtina! Rusijos Dūma skelbia sensaciją, kiek karo tikslų pasiekė Rusija  (2)

Nors Kremlius tikina, kad „viskas vyksta pagal planą“, Dūma pamažu, bet pradėjo matyti šviesą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

To įrodymas – V. Putino partijos „Vieningoji Rusija“ deputatas, kuris pripažino, kad per metus trukusį visavertį karą teroristinė šalis nepasiekė nė vieno iš savo deklaruotų tikslų.

Šį pareiškimą padarė Konstantinas Zatulinas, Dūmos Nepriklausomų Valstybių Sandraugos, Eurazijos integracijos ir santykių su tėvynainiais komiteto pirmininko pavaduotojas. V. Putino pavaduotoją cituoja Rusijos žiniasklaida, praneša „24 kanalas“.

Konstantinas Zatulinas pripažino, kad Rusijos kariuomenė nepasiekė nė vieno iš 2022 m. vasarį deklaruotų tikslų.

„Kokie buvo mūsų tikslai, oficialiai deklaruoti Specialiosios karinės operacijos pradžioje? Denacifikacija, demilitarizacija, Ukrainos neutralumas ir visą laiką kentėjusių Donecko ir Luhansko „liaudies respublikų“ (iki 2022 m. okupuotų šių regionų dalių – „24 kanalas“) gyventojų apsauga. Kuriais iš šių punktų pasiekėme rezultatą? Nė viename iš jų“, - sakė K. Zatulinas.

 

Be to, pasak jo, kai kurie tikslai jau prarado aktualumą. Pavyzdžiui, K. Zatulinas pripažino, kad nebėra prasmės kalbėti apie neutralų Ukrainos statusą. Ir jis neužsiminė apie daugiau kaip 200 tūkst. likviduotų okupantų ir tūkstančius Ukrainos karių sunaikintos technikos vienetų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(52)
(1)
(51)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: