[ŽT] Idiotai. Vadas įsiutęs, rusai susprogdino „geriausius savo specialistus“ (Video)  ()

Sausumos minos yra efektyvi priešo judėjimą lėtinanti priemonė. Aišku, didelė pasaulio dalis atsisako priešpėstinių minų, bet prieštankinės naudojamos labai dažnai. Problema ta, kad jos ne visada tinkamai pažymimos, apie jų buvimo vietas ne visada žino visi daliniai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos išdavikas, vienas iš buvusių Donecko separatistų karvedžių Aleksandras Chodakovskis pasipiktinęs pranešė, kad kažkas įrengė minas viename iš jų rotacijos maršrutų. Egzistuoja keliai, kuriais pajėgos naudojasi vykdamos į fronto liniją ir iš jos. Tie keliai įprastai yra gerai žinomi ir saugomi. Tačiau rusų okupantų atveju, atrodo, kažkas pagalvojo, kad tuo keliu greitai riedės Ukrainos technika.

Chodakovskis pasakoja, kad miną surado automobilis su keturiais rusų dronų operatoriais - „geriausiais specialistais“, kaip sakė Ukrainos išdavikas. Visi jie žuvo. „Telegram“ kanalas „Pravda Gerashchenko“, kurį kuria buvęs Ukrainos vidaus reikalų ministro pavaduotojas Antonas Geraščenko, paaiškino - „matyt, rusams nervai nelaiko: neatlaikė įtampos ir pradėjo minuoti viską, ką gali.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(140)
(1)
(139)

Komentarai ()

Susijusios žymos: