[ŽT] „Visos miško juostos nusėtos kūnais. Kvapas tiesiog baisus.“ Haidajus skelbia apie šiurpius įvykius Luhansko srityje  ()

Haidajus pasakojo apie tai, kas vyksta Luhansko srityje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Serhijus Haidajus sako, kad padėtis Luhansko srityje Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms vis dar sudėtinga, tačiau gana kontroliuojama.

Luhansko srityje visomis trimis kryptimis Ukrainos gynybos pajėgos kontroliuoja viską, kas vyksta. Kad ir kaip rusai stengtųsi judėti į priekį, jiems nepavyksta. Buvęs Luhansko regiono karinės administracijos vadovas Serhijus Haidajus tai sakė interviu Anastasijai Fedor, kurį galima peržiūrėti „YouTube“ kanale „Fabrika Novyn“.

„Visai neseniai grįžau iš Svatovo krypties. O ten mūsų pozicijas šturmuoja būrio „Štorm Z“ daliniai. Tai tie patys nuteistieji, tik jie ne iš „Wagner“, o oficialiai iš Rusijos gynybos ministerijos. Beje, jie neblogai ginkluoti, bet kur kas prasčiau apmokyti nei „Wagner“ kariai. Jų daug, niekas jų neskaičiuoja. Visos miško juostos ta kryptimi užversti jų kūnais. Ten karštis 30 laipsnių ir daugiau, įsivaizduokite, kas ten vyksta. Ten net negalima ramiai kvėpuoti“, - situaciją apibūdino Haidajus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(63)
(0)
(63)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: