„Karo padėtis Rusijoje.“ Ką reiškia netikėtas ir paslaptingas Putino pareiškimas  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas surengė spaudos konferenciją su vadinamaisiais Rusijos karo korespondentais. Pokalbio metu jis padarė nemažai pareiškimų.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-14 „Karo padėtis Rusijoje.“ Ką reiškia netikėtas ir paslaptingas Putino pareiškimas  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak karo eksperto, Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atsargos pulkininko, aviacijos instruktoriaus Romano Svitano, V. Putinas rengiasi įvesti karo padėtį penkiuose su Ukraina besiribojančiuose regionuose: Belgorodo, Kursko, Briansko, Voronežo ir Rostovo srityse. Toks žingsnis būtų logiškas kariniu požiūriu.

„Ten galėtų būti įvesta karo padėtis ir paskirta karinė administracija. Tai yra vadinamoji sanitarinė zona likusiai Rusijos daliai. Po Rusijos kariuomenės pralaimėjimo Ukrainoje jie turės suformuoti naują fronto liniją iš šiaurės į pietus ir išlaikyti šią gynybinę liniją palei valstybinę sieną“, - sakė Svitanas.

Preliminariai tai įvyks rudenį, pasibaigus pirmajam Ukrainos kontrpuolimo etapui.

 

„Kai Ukrainos kariuomenė pradės veikti per Rostovo, Belgorodo ir kitus pasienio regionus antrojo kontrpuolimo etapo metu. Tai atitinka Ukrainos tikslus sukurti demilitarizuotą zoną Rusijos teritorijoje šių penkių Rusijos regionų sąskaita“, - pridūrė karo ekspertas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(76)
(1)
(75)

Komentarai ()

Susijusios žymos: