[ŽT] Rusija skelbia apie „visiškai sunaikintą 350 žmonių brigadą“. Ukrainos seržantas su keiksmais skelbia, kas nutiko (Video)  ()

Ukrainos karys Valerijus Markusas papasakojo apie situaciją Zaporižios regione ir prašė atkreipti dėmesį į Rusijos psichologines-propagandines kampanijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-06-14 [ŽT] Rusija skelbia apie „visiškai sunaikintą 350 žmonių brigadą“. Ukrainos seržantas su keiksmais skelbia, kas nutiko (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

47-osios brigados kovotojas Valerijus Markusas sakė, kad per kautynes ​​Zaporižios srityje jie neteko 5 karių, o Rusijos žiniasklaida pranešė apie „visiškai sunaikintą 350 žmonių brigadą“. 

Markusas nusprendė paskelbti vaizdo žinutę visiems ukrainiečiams, į kuriuos taikosi Rusijos propaganda. Jis pabrėžė, kad viskas, ką skleidžia Z-kanalai, neturi nieko bendra su realybe.

Markuso teigimu, birželio 12 d. priešai į okupuotą Tokmaką atvežė apie 100 savo žuvusiųjų. Per kelias dienas Ukrainos ginkluotosios pajėgos sunaikino apie 15 priešo tankų, dvi „Solncepek“ raketų sistemas, o sunaikintų pėstininkų kovos mašinų jis net neskaičiavo.

 

Rusai ginasi ir patiria „daug kartų“ didesnius nuostolius nei Ukrainos ginkluotosios pajėgos, pabrėžė Markusas.

(179)
(3)
(176)

Komentarai ()

Susijusios žymos: