[ŽT] „Tiesiog negaliu patikėti.“ „Z kanalai“ apstulbę dėl to, ką pasakė Putinas  ()

Dažnas rusas yra griežtos rankos šalininkas. Todėl Rusijos propagandistai ir Z-tinklaraštininkai negali atsigauti po silpnos ir neaiškios V. Putino pozicijos Prigožino maišto atžvilgiu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos prezidento Vladimiro Putino kalba po „Wagner“ maišto nepateisino prorusiškų tinklaraštininkų lūkesčių. Putinas po nutrūkusio Prigožino sukilimo kreipėsi į rusus, bet beveik nieko naujo nepasakė. Daugelyje žiniasklaidos priemonių, įskaitant valstybinius kanalus, prieš Putino kalbą pasirodė pranešimų, kad Kremliaus spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas teigė, kad Putino kalba „pakeis Rusijos likimą“. Tačiau pats Peskovas vėliau pareiškė, kad to nesakė.

Kai kurie Rusijos tinklaraštininkai padarė išvadą, kad tik dalis Putino sprendimų yra vieši, o kiti kalbą tiesiog pavadino „apgailėtina“.

„Tiesiog negaliu patikėti, kad tai viskas... Realesnis variantas, kad personalo sprendimai, apie kuriuos buvo kalbama beveik parą, buvo priimti, bet yra neviešinami. Greitai viską sužinosime,“ – rašė rusų karo korespondentas Jurijus Kotenokas.

 

„Esu tikras, kad tai dar ne viskas. Netrukus pamatysime ir išgirsime daugiau…“, – rašė reporteris Andrejus Rudenko.

„Užsispyrusiai manome, kad tai - dar ne viskas. Mes laukiame“, - „WarGonzo“ kanale sako karo tinklaraštininkas Semionas Pegovas.

O RT vyriausiajai redaktorei Margaritai Simonian nekilo klausimų dėl Putino kalbos: „Ačiū mums visiems. Ir ačiū Jums, vadove“ – rašė ji.

 

(10)
(3)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: